Sukaldaritzako eta jatetxe-arloko oinarrizko lanbide titulua

Hizkuntza eredua: B

Oinarrizko Lanbide Heziketako ikasketen kokapena derrigorrezko-ondorengo hezkuntza mapan:

mapa

Konpetentzia orokorra:

Autonomiaz burutu  sukaldaritza gaien oinarrizko prestaketa eta kontserbatze ekintza errazak, baita janariak prestatzea eta jatetxe zein cateringetan janariak nahiz edariak gertatu eta aurkeztea ere, bezeroaren arreta eta zerbitzurako prozedurak betez, ezarritako kalitate protokoloak jarraituz, higienea, lan arriskuen aurreikuspenak eta ingurumena babestea kontuan harturik, arduratsu eta ekimen pertsonalez jokatuz, eta gazteleraz edo hala dagokionean, tokiko hizkuntzan eta baita ere atzerriko hizkuntzaren batean nola ahoz hala idatziz jarduteko gaitasunez

Iraupena: 2.000 ordu

Sarrera baldintzak:

Oinarrizko Lanbide Heziketako zikloetan sartzeko ezinbestekoa izango da honako baldintza hauek aldi berean betetzea:

  • Hamabost urte beteta izatea, edo urte natural horretan betetzea, eta sartzeko unean edo urte natural horretan hamazazpi urte baino gehiago ez izatea. Plaza libreak egonez gero, hamazazpi urte baino gehiago dutenak sartu ahalko dira.
  • Derrigorrezko Bigarren Hezkuntzako lehen zikloa eginda izatea edo, salbuespen gisa, Derrigorrezko Bigarren Hezkuntzako bigarren kurtsoa eginda izatea
  • Irakasle taldeak ikaslearen gurasoei edo legezko tutoreei proposatu izana hura Oinarrizko Lanbide Heziketako zikloren batean hastea

Irteerak:

  • Lan mundua
  • Erdi-mailako heziketa-ziklo bat ikasi

Titulu honek lehentasuna izango du honako lanbide-arlo hauetako erdi-mailako titulu guztietarako onartua izateko: Ostalaritza eta turismoa; Elikagaien industriak; eta Irudi pertsonala

Goierri Eskolaren bereizgarriak:

  • Orientazio pertsonalizatua
  • 2. mailan IKASLANen praktikak burutzeko aukera
  • Zeregin Ikasketa Gela (ZIG)

Garraio zerbitzuak Eskolara:

  • Autobusez Goierritik, Sakanatik eta Urolatik: ezagutu zerbitzua hemen
  • Trenez Tolosaldeatik (Ordiziako geltokitik oinez edo Beasaingo geltokitik Lurraldebus bidez): ezagutu zerbitzua hemen

Jangela zerbitzua:

  • Ezagutu zerbitzua hemen

Ezagutu ezazu 2022/23 ikasturterako LANBIDE HEZIKETAN dugun eskaintza ATE IREKIEN jardunaldian:

2022-ko MAIATZAREN 7-an, larunbata, 10:00-tan

Moduluak

Moduluaordu/urte
Aurretiazko elaborazioko oinarrizko teknikak132
Lehengaien hornikuntza eta kontserbazioa, eta lehengaiak manipulatzeko higienea 160
Oinarrizko zerbitzatze-teknikak165
Elikagaiak eta edariak prestatzeko oinarrizko prozesuak165
Bezeroen arreta66
Zientzia aplikatuak I250
Komunikazioa eta gizartea I249
Tutoretza eta orientabidea I33
Denera1120

ORDUTEGIA

astelehenaastearteaasteazkenaostegunaostirala
8:00-15:008:00-14:008:00-14:008:00-14:008:00-15:00
Moduluaordu/urte
Sukaldaritza-lanetako oinarrizko prozesuak240
Taldeentzako materialak eta cateringa prestatzea eta muntatzea120
Lehengaien hornikuntza eta kontserbazioa, eta lehengaiak manipulatzeko higienea 239
Zientzia aplikatuak II59
Komunikazioa eta gizartea II84
Tutoretza eta orientabidea II25
Laneko prestakuntza eta orientabidea 53
Lantokiko prestakuntza (LP)260
Denera836

ORDUTEGIA

astelehenaastearteaasteazkenaostegunaostirala
13:35-18:2513:35-18:2513:35-18:2513:35-18:2513:35-18:25
logos-SIN-trazado

0 Comments

Leave a reply

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko.

*

©2022 GOIERRI ESKOLA. 

Contacto

Lehenbailehen erantzuten saiatuko gara - Procuraremos responder lo antes posible

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?